Over ons

In 2018 zijn wij gestart met de verkoop van uitvaartproducten rechtstreeks aan particulieren. We hanteren vaste prijzen, zodat u weet waar u aan toe bent. 

Daarom mandenatelier

Transparantie in de markt

online verkoop en levering van kisten, manden, opbaarplanken, lijkwaden;het bestellen van urnen en gedenksieraden (meer dan 1400 soorten);graveren doormiddel van eigen apparatuur;begrafenis organisatie;maken van een grafsteen.

Voor eigenaren Tamara Laarhuis en Dennis Kremer is dit een familiebedrijf met een geschiedenis van 10 jaar. Door de jarenlange ervaring in het eigen bedrijf Uitvaartzorg Kremer hebben zij veel kennis opgedaan over alle producten in de uitvaartbranche en kunnen zij de nabestaanden een goed en eerlijk advies geven. Én zij garanderen de laagste prijs!

Video afspelen
Snelle levering

Wij kunnen in Nederland en Nederlandstalig België doorgaans binnen zes uur leveren.

100% veilig betalen

U kunt bij ons veilig betalen dankzij SSL en hoge encryptie van uw data.

Support 24/7

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, in geval van spoed kunt u ons eveneens bellen.

Een uitvaart hoeft niet duur te zijn, maar een prijsbewuste uitvaart hoeft ook niet slecht te zijn. Eerlijke prijzen en snelle levering, daar zet ik mij dag in dag uit voor in.
Dennis Kremer
Directeur
uitvaartkist wordt met paard en wagen vervoert
Uitvaartkist in een crematorium opgesteld
eco uitvaartkist in de natuur

Onze werkwijze sloeg aan

Sinds de start van ons bedrijf hebben wij veel nabestaanden mogen helpen met de extra service die wij naast het bezorgen leveren. Hierbij is te denken aan: contact overnemen met uitvaartcentra zodra daar de kist of mand geleverd moet worden, het ondersteunen bij uw geliefde in de grafkist of -mand te leggen, levering tot in huis. Kortom, we zijn erop gericht om u te ontlasten en het, in een al zo moeilijke tijd, zo draaglijk mogelijk te maken.

vervoer van uitvaartkisten en uitvaartmanden in Nederland en Belgie

Levering in Nederland en België

Ons hoofdkantoor en magazijn zijn gevestigd in Gaanderen, Gelderland. Vanuit daar beantwoorden wij uw vragen, zijn we voortdurend bezig met het optimaliseren van de webshop en bezorgen we de kisten en manden. 24/7 beschikbaar voor iedereen vanuit het puntje van Groningen tot en met het onderste gedeelte van Vlaanderen, België. U staat altijd bij ons centraal.

Winkelwagen
Scroll naar boven